Kontakta oss

Ett lyckat projekt bygger på ett starkt team

Centercom teametLediga tjänster

Teamet på Centercom

Ett kunnigt, erfaret och engagerat team som brinner för digital utveckling och att serva våra kunder och partners på absolut bästa möjliga sätt. Vi har personliga drivkrafter att ligga i framkant inom våra specialistområden och dessutom mångårig erfarenhet av omfattande och utmanande kundprojekt. 

Vår kultur är att hjälpa varandra, sprida kunskap, ha högt i tak och försöka fördela arbetsbördor när så behövs och är möjligt. Som individer är vi ganska olika varandra men uppskattar gemensamma drag såsom kompetens, engagemang, prestigelöshet och hjälpsamhet. Vi betraktar oss själva som ett sant team med gedigen laganda och mycket starkt kundfokus. 

Varför gå med i vårt team?

Som potentiell medarbetareinom en bransch som mer eller mindre skriker efter kvalificerad arbetskraft kan det naturligtvis vara svårt att skilja agnarna från vetet. Vi vet att det finns flera fantastiska arbetsgivare i branschen, alla med sina fördelar. När vi frågat våra medarbetare varför de valt att arbeta hos oss och stanna kvar länge har vi fått flera olika svar. Stimulerande uppdrag, modern teknik, roliga kunder och fantastiska lokaler är några axplock. Andra är att få vara en viktig del av ett team med kompetenta medarbetare där hjälpsamhet, ödmjukhet och professionell attityd är egenskaper som värdesätts högt av alla. 

Ett kollage med Centercom-kollegor i olika aktiviteter
Ett kollage med Centercom-kollegor i olika aktiviteter
Något som nämns återkommande är ”atmosfären” – att vi är ett företag där det helt enkelt verkar vara lätt att trivas.
Philip, Projektledare

Lediga tjänster

Intresserad av att jobba med oss i ett av Norrköpings skönaste kontor eller kanske bli en av våra första på Stockholmskontoret? Hör av dig! Vår filosofi är att vi rekryterar i lagom takt och bara när vi känner att vi är 100% rätt för varandra. Nedan finns några specifika roller som vi söker just nu men vi diskuterar gärna möjligheter även om du har andra kunskaper och erfarenheter som kan föra oss framåt. Intresseanmälningar tas emot på jobs@centercom.se