Hoppa till huvudinnehåll
EN
Kontakta oss

Om Centercom

Ett kunnigt, erfaret och engagerat team som brinner för digital utveckling och att serva våra kunder och partners på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder våra tjänster med helhetsansvar eller som expertresurser och har mångårig erfarenhet av omfattande och utmanande kundprojekt.

Hos Centercom finner du UX/UI specialister som hjälper dig konceptuellt och garanterar slutanvändarens bästa, systemarkitekter som lotsar projektet rätt i förhållande till önskemål och tekniska krav, front- och back end utvecklare med järnkoll på de senaste utvecklingsmetoderna och projektledare som förstår att marknad, teknik och ekonomi lever i symbios. Vi är baserade i Sverige och har sedan starten 1998 hunnit med att leverera till kvalificerade kunder runt om i världen.

Varför Centercom?

Som kund kan frågan om att välja leverantör till sitt digitala utvecklingsprojekt många gånger bli en chansning. I takt med att efterfrågan på utvecklingstjänster ökat lavinartat har risken att kunden inte skall få toppkrafterna i just sina projekt ökat i samma takt. Med Centercom kan du vara säker. Vår mångåriga strategi att prioritera kvalitet före kvantitet har gjort att vi i lugn takt byggt upp ett mycket homogent team och faktiskt enbart har toppkrafter att erbjuda i projekten – en trygghet för såväl kunden som för oss.

En annan viktig del är bemötandet när projektet gått in i en förvaltnings- och supportfas. Vi lever för våra kunder och gör därför allt i vår makt för att du som kund snabbt skall få personlig hjälp av individer som inte bara är engagerade och kompetenta, utan dessutom är väl insatta i just ditt system.

Som part med ett eget helhetsansvar för slutkunden kan det ibland vara svårt att få ihop hela det team som krävs för att kunna leverera på högsta nivå. Det kan handla om att vissa nyckelfunktioner inte är tillgängliga för stunden eller att man saknar viss spetskompetens inom något område för att helheten skall fungera.

Vi vet hur det kan vara och gillar verkligen samarbeten! Centercom har främst senior utvecklingspersonal så när vi går in i uppdrag där en annan, ofta större part, har slutkundsansvaret har vi därför vanligen fått ta expertroller eller andra ledande roller. Oavsett vilken roll vi får bär vi din partnerhatt med stolthet och värdesätter det förtroende du givit oss.

Som potentiell medarbetare inom en bransch som mer eller mindre skriker efter kvalificerad arbetskraft kan det naturligtvis vara svårt att skilja agnarna från vetet. Vi vet att det finns flera fantastiska arbetsgivare i branschen, alla med sina fördelar.

När vi frågat våra medarbetare varför de valt att arbeta hos oss och stanna kvar länge har vi fått flera olika svar. Stimulerande uppdrag, modern teknik, roliga kunder och fantastiska lokaler är några axplock. Andra är att  få vara en viktig del av ett team med kompetenta medarbetare där hjälpsamhet, ödmjukhet och professionell attityd är egenskaper som värdesätts högt av alla. Något som nämns återkommande är ”atmosfären” – att vi är ett företag där det helt enkelt verkar vara lätt att trivas.

Illustration som visar två personer som arbetar
Kollegor som samtalar
Kollegor som samtalar
Teamet på Centercom

Mer om oss och att jobba på Centercom

Karriär