Hoppa till huvudinnehåll
Kontakta oss

Utvecklare med fokus på Optimizely/Episerver

Du kan vara inriktad på front-end, back-end eller varför inte både och. Det viktiga är att du är en duktig utvecklare och brinner för utveckling på Optimizely/Episerver.

Är du utvecklare som liksom vi har en särskild passion för Optimizely/Episerver har du hittat rätt. Vi söker nu dig som vill stärka upp vårt redan mycket starka team av erfarna Optimizely/Episerverutvecklare. Är du certifierad är det bra, om inte ser vi till att ge dig förutsättningarna för att bli det. Vi erbjuder kul arbete med välkända, trevliga kunder i ett professionellt och erfaret gäng. Vi sitter i härliga lokaler så centralt man kan på Drottninggatan i Norrköping och har under vintern även öppnat kontor i Stockholm om det skulle passa dig bättre.
Du kan vara inriktad på front-end, back-end eller varför inte både och. Det viktiga är att du är en duktig utvecklare och brinner för utveckling på Optimizely/Episerver. 

Är du front-end inriktad så har du sannolikt förutom grundmurad kompetens inom Optimizely/Episerver riktigt goda färdigheter inom HTML5, CSS3 och Javascript och erfarenhet av något av Angular, React eller Vue.

Är du back-end inriktad är du förutom din grundmurade kompetens inom Optimizely/Episerver sannolikt mycket bevandrad inom exempelvis .NET Core, C#, TDD Nunit, Moq, MVC, SQL Server, Rebus, Service Bus, Molnmiljöer (MS Azure, AWS), Azure Devops, GIT/TFS, Micro services mm 

Vi söker kandidater brett så har du en passion for Optimizely/Episerver och tycker att Centercom verkar vara ett spännande företag så anmäl jättegärna ditt intresse, även om du inte kan bocka av alla tekniker ovan! 

Passar ovan in på dig ? Kontakta oss på jobs@centercom.se

Ett urval av kunder
Twinings
VB Energi
Fonus
CajP
Telge Energi
Dibber
Neonode
Haugen Gruppen
Elekta
m.fl.
Besök oss på LinkedInBesök oss på FacebookBesök oss på Instagram
Centercom logo
Cookie & Integritetspolicy