Hoppa till huvudinnehåll
EN
Kontakta oss

Systemutveckling

Vi skräddarsyr systemlösningar som effektiviserar och digitaliserar era affärs- eller verksamhetsprocesser.

På Centercom lever vi för systemutveckling och törs lova att våra utvecklare, såväl enskilt som i grupp, håller allra högsta standard. 

Har vi helhetsansvaret leder vi projekten och tillser att det efter leverans finns framtagna lösningar för monitorering och uppsatta rutiner för förvaltning, vidareutveckling och support. Hos kunder som önskar nyttja oss som förstärkning i utvecklingsprojekt tillsammans med andra får vi ofta roller som teamlead eller expertresurs. Oavsett roll är det viktiga att det är intressanta projekt där både vi och kunden känner att vi verkligen kan bidra till projektets framgång. 

På back end sidan ligger vår styrka generellt inom Microsoftrelaterade miljöer med tekniker som .NET, .NET Core, SQL Server, Azure etc. På front end sidan jobbar vi vanligen med ramverk som React, Vue och Angular. Givetvis finns det mängder av tekniker vid sidan av vad som nämnts som vi också använder dagligen. Våra teammedlemmar är stark engagerade i att hålla sig ajour med relevanta nya rön för att där det är lämpligt och effektivt kunna nyttja aktuell framtidssäker teknologi till nytta för våra kunder. 

Vi jobbar vanligen
  • Agilt enligt Scrum eller olika varianter av Scrum
  • Testdrivet enligt TDD
  • Med effektiva lösningar för Continuous Integration / Continuous Deployment

Två kollegor som diskuterar ett uppdrag.
Vi lägger en hel del energi på att hålla oss ajour med vart teknikutvecklingen är på väg, något som självfallet är kul, men framför allt lönar sig för kunden.
Jimmie, systemutvecklare
Kontakta oss

Få ditt digitala projekt att lyfta

Vi tar gärna ett förutsättningslöst samtal för att lyssna till dina behov, och se hur vi kan hjälpa dig.
Kontakta oss
Raket
Ett urval av kunder
Twinings
VB Energi
Fonus
CajP
Telge Energi
Dibber
Neonode
Haugen Gruppen
Elekta
m.fl.
Besök oss på LinkedInBesök oss på FacebookBesök oss på Instagram
Centercom logo
Cookie & Integritetspolicy