Hoppa till huvudinnehåll
EN
Kontakta oss

Proaktiv helhetspartner eller expertresurs

Hos Centercom finner du UX/UI specialister som hjälper dig konceptuellt och garanterar slutanvändarens bästa, systemarkitekter som lotsar projektet rätt i förhållande till önskemål och tekniska krav, front- och back end utvecklare med järnkoll på de senaste utvecklingsmetoderna och projektledare som förstår att marknad, teknik och ekonomi lever i symbios.

Proaktiv partner med helhetsansvar

De flesta av våra kunder väljer att låta oss ta ett helhetsansvar för ett eller flera system, digitala tjänster, webbplatser eller liknande som skall utvecklas. Ofta har kunden andra leverantörer som kompletterar våra kunskaper vilka vi gärna samarbetar med. En part bör dock ha huvudansvaret i projekten- ett ansvar som vi när det önskas gärna tar vad gäller såväl utveckling som förvaltning och support.

Expertresurser och skräddarsydda team till såväl kunder som partners

Då våra, ofta seniora, medarbetare har expertkunskap inom olika områden hjälper vi även gärna till som uppskattad förstärkning i redan existerande större projekt. Det kan handla om enstaka konsultinsatser eller att vi sätter upp ett för uppgiften skräddarsytt team som kan jobba såväl fristående som integrerat med övriga utvecklingsteam hos kunden. Om du som kund eller partner önskar en expertresurs eller ett team från Centercom kan du vara säker på att varje konsult håller en hög nivå av professionalism såväl teknikmässigt som socialt och att det bakom varje individ finns ett starkt stöd från hela vår organisation.

Proaktiv helhetspartner eller expertresurs
  • UX/UI design
  • Systemarkitektur
  • Webbutveckling
  • Systemutveckling
  • Systemarkitektur
  • Förvaltning, drift & support
Kontakta oss

Få ditt digitala projekt att lyfta

Vi tar gärna ett förutsättningslöst samtal för att lyssna till dina behov, och se hur vi kan hjälpa dig.
Kontakta oss
Raket